Support

Service en Support van NEXVOO voor technische ondersteuning, reparaties of meer informatie bij interesse in en voorbeelden van Nexvoo producten.

Voor Nexvoo klanten met:

 • Verzoek technische ondersteuning
 • Bekijk onze FAQ’s en ontvang snelle antwoorden op veelgestelde vragen over onze producten.
 • Bekijk de handleiding om u te helpen uw Nexvoo snel in te stellen en te gebruiken.
 • Neem contact op met een van onze experts en stuur een e-mail naar support@nexvoo.eu.
 • Ideeën en suggesties voor onze producten, neem dan contact met ons via sales@nexvoo.eu.
 • Overige vragen, stuur een e-mail naar info@nexvoo.eu.

 

Voor Nexvoo klanten met:

Een reparatieaanvraag. Uw product is vervaardigd volgens strikte kwaliteitsnormen, zoals vereist door de voorschriften voor de fabricage van elektronische apparaten. Op een bepaald moment tijdens de levenscyclus van een product kunnen sommige apparaten echter problemen krijgen. Als dit het geval is en uw product een defect vertoont moet deze door onze technici worden beoordeeld.

Deze evaluatie zal bepalen of het probleem het gevolg is van oneigenlijk gebruik en of het onder de garantie valt. Als de fout niet te wijten is aan een fabricage- of constructiefout van het product, valt de reparatie niet onder de garantie. U wordt vooraf op de hoogte gesteld van eventuele kosten voordat wij deze in rekening brengen. De reparatie services voor Nexvoo producten wordt verzorgd door Sertronics Nederland B.V. Klik hier voor de registratie van uw reparatie aanvraag (https://www.sertronics.nl/nexvoo ). Bekijk onze FAQ sectie alvorens u een reparatie aanvraagt.

 

Voor partners, media, bloggers en Youtubers:

Als u geïnteresseerd bent in Nexvoo producten en voorbeelden wilt voor meer informatie over onze producten of diensten, neem dan contact met ons via info@nexvoo.eu.

FAQ – Vraag en antwoord:

U kunt de N109, N110, N149 en N120U via de browser benaderen en in het web management platform de volgende instellingen bekijken en configureren.

 

 • Apparaat informatie
 • Configuratie afstandsbediening
 • Configuratie AI
 • Firmware update
 • Wachtwoord wijzigen
 • Standaard instellingen terugzetten

 

Opmerking: Het web management platform is enkel beschikbaar voor Windows systemen

 

Nadat de N109, N110, N149 of N120U is aangesloten op de voeding wordt deze automatisch ingeschakeld. Sluit de N109, N110, N149 of N120U via USB aan op uw computer. Wacht totdat uw computer de USB Audio-, USB-camera- en Remote NDIS-stuurprogramma’s heeft geïnstalleerd. Na installatie is de N109, N110, N149 of N120U zichtbaar in Windows apparaat beheer.

 

 

Open het configuratiescherm van uw computer

 

 • open netwerk en internet,
 • open netwerkstatus bekijken,
 • open taken en kies adapterinstellingen wijzigen.

 

U kunt de N109, N110 of N120U herkennen aan de naam ‘Remote NDIS-based Internet Sharing Device’.

 

 • klik met de rechtermuisknop op dit apparaat,
 • selecteer ‘Eigenschappen’,
 • selecteer ‘Netwerk-Internet Protocol versie 4(TCP/IPv4)’
 • en configureer vervolgens handmatig het IP-adres.

 

IP adres 172.16.110.7

Subnet mask 255.255.0.0

Default gateway 172.16.255.255

 

 

Start de browser, voer http://172.16.110.6 in om het web management platform van de N109, N110, N149 of N120U te openen. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in en klik op “Aanmelden” om in te loggen (Standaard gebruikersnaam: Admin, Wachtwoord: 123456).

 

Opmerking: sommige browsers zijn mogelijk niet volledig compatibel. Aanbevolen browsers zijn Chrome/Firefox/Microsoft Edge

U kunt de firmware van de N109, N110, N149 en N120U bijwerken via het web management platform. Log in op het web management platform via de browser. Zie FAQ “Hoe pas ik de instellingen van mijn N109, N110, N149 en N120U aan?”. Ga naar “System Settings –Firmware Update”. De Firmware-update omvat 2 opties:

 

MCU-update
Klik of sleep het firmwarebestand met het formaat .bin naar het firmware-importgebied en klik vervolgens op de knop ‘Update’ om de MCU-update te starten.

 

Systeem update
Klik of sleep het firmwarebestand met het formaat .img naar het firmware-importgebied en klik vervolgens op de knop ‘Update’ om de MCU-update te starten.

Opmerking: zorg ervoor dat uw computer niet in de slaapstand gaat tijdens de firmware-update. 

U kunt de N149 via de browser benaderen en in het web management platform de volgende instellingen bekijken en configureren. 

 

 • Apparaat informatie
 • Configuratie afstandsbediening
 • Configuratie AI
 • Firmware update
 • Wachtwoord wijzigen
 • Standaard instellingen terugzetten

 

Opmerking: Het web management platform is enkel beschikbaar voor Windows systemen.

 

Nadat de N149 is aangesloten op de voeding, wordt deze automatisch ingeschakeld, druk vervolgens gedurende 3 seconden op de Bluetooth-toets en de volume + -toets van het apparaat, de blauwe LED ring knippert en de N149 speelt geluid af. De N149 schakelt nu over naar AP-modus, de netwerk naam (SSID) is: NexPod.

 

Maak verbinding via WIFI met de N149 op uw computer. Start de browser, voer http://192.16.1.1 in om het web management platform van de N109, N110 of N120U te openen. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in en klik op “Aanmelden” om in te loggen (Standaard gebruikersnaam: Admin, Wachtwoord: 123456). 

 

Opmerking: sommige browsers zijn mogelijk niet volledig compatibel. Aanbevolen browsers zijn Chrome/Firefox/Microsoft Edge

 

Opmerking: als er niet binnen 5 minuten verbinding met de n149 is gemaakt schakelt de N149 de AP-modus uit.

U kunt de firmware van de N149 bijwerken via het web management platform.  Log in op het web management platform via de browser. Zie FAQ “Hoe pas ik de instellingen van mijn N149 aan?”. Ga naar “System Settings –System Update”.  Klik of sleep het firmwarebestand met het formaat .img naar het firmware-importgebied en klik vervolgens op de knop “Update” 

 

Opmerking: zorg ervoor dat uw computer niet in de slaapstand gaat tijdens de firmware-update.

Video afspelen

NexFone

IP, SIP, VOIP telefoons. Bent u op zoek naar de allerbeste IP-telefoon, SIP-telefoon of VOIP-telefoon. NEXVOO’s NexFone serie biedt een breed scala aan professionele telefoons.

Video afspelen

NexBar

Conferentiebars. De NexBar serie biedt ingebouwde 4K lenzen van 120 graden en brengt uw teams scherp in beeld, een reeks microfoons neemt de stemmen van deelnemers duidelijk op en biedt iedereen video en audio van studiokwaliteit.

Video afspelen

NexBoard

Interactieve whiteboards. Bent u op zoek naar een compleet interactief whiteboard met mogelijkheden voor dynamische lessen, presentaties en videoconferenties? De NexBoard serie biedt u een alles-in-één apparaat voor zakelijk of voor educatief gebruik tegen een betaalbare prijs.