NexTalk

De Nexvoo NexTalk headset serie hebben een modern en modieus ontwerp en bieden de beste audio ervaring in zijn klasse. De microfoonarm is flexibel, zodat gebruikers de pasvorm kunnen naar wens kunnen aanpassen. De headsets zijn volledig verstelbaar met behulp van de comfortabele hoofdband, hebben zachte oorkussens en 180 graden draaiende luidsprekers. Het klinkt net zo goed als het eruitziet, met hoogwaardige audio die u van Nexvoo mag verwachten.

BH06 | Bluetooth Noise Cancellation Headset

UH15 | USB Noise Cancellation Headset

N710 | Draadloze conferentieluidspreker

Video afspelen

NexFone

IP, SIP, VOIP telefoons. Bent u op zoek naar de allerbeste IP-telefoon, SIP-telefoon of VOIP-telefoon. NEXVOO’s NexFone serie biedt een breed scala aan professionele telefoons.

Video afspelen

NexBar

Conferentiebars. De NexBar serie biedt ingebouwde 4K lenzen van 120 graden en brengt uw teams scherp in beeld, een reeks microfoons neemt de stemmen van deelnemers duidelijk op en biedt iedereen video en audio van studiokwaliteit.

Video afspelen

NexBoard

Interactieve whiteboards. Bent u op zoek naar een compleet interactief whiteboard met mogelijkheden voor dynamische lessen, presentaties en videoconferenties? De NexBoard serie biedt u een alles-in-één apparaat voor zakelijk of voor educatief gebruik tegen een betaalbare prijs.