NexPod

De NexPod combineert high-definition videokwaliteit met kristalheldere geluidseffecten. Videoconferenties voor kleine groepen verdienen betere voorwaarden. Geen reden meer om met alle deelnemers voor 1 computercamera plaats te nemen, nooit meer smeken om ruimte in een overboekt conferentieruimte. NexPod is geschikt voor kleine groepen van zes of minder. Eenvoudig in te stellen en betaalbaar.

NexPod N109 | 1080P AI Video Conference Pod

NexPod Pro N149 | Oplaadbare Bluetooth 4K UHD AI Video Conference Pod

Classcam CC520 | 4K UHD AI Classcam

NexCam N108 | HD 1080P USB webcam

Video afspelen

NexFone

IP, SIP, VOIP telefoons. Bent u op zoek naar de allerbeste IP-telefoon, SIP-telefoon of VOIP-telefoon. NEXVOO’s NexFone serie biedt een breed scala aan professionele telefoons.

Video afspelen

NexBar

Conferentiebars. De NexBar serie biedt ingebouwde 4K lenzen van 120 graden en brengt uw teams scherp in beeld, een reeks microfoons neemt de stemmen van deelnemers duidelijk op en biedt iedereen video en audio van studiokwaliteit.

Video afspelen

NexBoard

Interactieve whiteboards. Bent u op zoek naar een compleet interactief whiteboard met mogelijkheden voor dynamische lessen, presentaties en videoconferenties? De NexBoard serie biedt u een alles-in-één apparaat voor zakelijk of voor educatief gebruik tegen een betaalbare prijs.