NexFone - NexPad

Als u op zoek bent naar de allerbeste IP-telefoon, SIP-telefoon of VOIP-telefoon hoeft u niet verder te zoeken. De NexFone N380 en NexPad T530 bieden toonaangevende pixeldichtheid prestaties op retina niveau voor verbluffende helderheid en videoresultaten. Deze modellen bieden ’s werelds meest geavanceerde beveiligingschipset van Qualcomm, zodat uw bedrijf of organisatie informatie met een veilig gevoel kan communiceren. U kunt de NexFone en NexPad serie gebruiken als VOIP-oproepoplossing én gebruiken voor Zoom, Skype, Microsoft Teams, Cisco WebEx, GotoMeeting, Google Meet vergaderingen. De NexFone en NexPad serie draaien op een Google Android 10 besturingssysteem.

Nexfone N350 Mid Range IP Telefoon

NexFone N380 | Google GMS Gecertificeerde SIP VOIP Video Conference Telefoon

NexPad T530 | 4K HD Google Gecertificeerde SIP VOIP Video Conference Tablet

NexFone N303 | Entry Level IP Phone
EAN 0719710752757

NexFone N308 | Enterprise IP Phone
EAN 0719710752764

Video afspelen

NexFone

IP, SIP, VOIP telefoons. Bent u op zoek naar de allerbeste IP-telefoon, SIP-telefoon of VOIP-telefoon. NEXVOO’s NexFone serie biedt een breed scala aan professionele telefoons.

Video afspelen

NexBar

Conferentiebars. De NexBar serie biedt ingebouwde 4K lenzen van 120 graden en brengt uw teams scherp in beeld, een reeks microfoons neemt de stemmen van deelnemers duidelijk op en biedt iedereen video en audio van studiokwaliteit.

Video afspelen

NexBoard

Interactieve whiteboards. Bent u op zoek naar een compleet interactief whiteboard met mogelijkheden voor dynamische lessen, presentaties en videoconferenties? De NexBoard serie biedt u een alles-in-één apparaat voor zakelijk of voor educatief gebruik tegen een betaalbare prijs.