NexBoard

Bent u op zoek naar een compleet interactief touchboard met mogelijkheden voor videoconferenties? De Nexvoo NexBoard serie biedt u een alles-in-één apparaat dat is ontworpen met responsieve aanraking technologie, 4K UHD-resolutie, 4K-camera, farfield-microfoons en kristalheldere luidsprekers.  De NexBoard serie zorgt ervoor dat uw organisatie efficiënter werkt tegen een betaalbare prijs. Gebruik het om al uw vergaderingen te houden met Zoom, Skype, Microsoft Teams, Cisco WebEx, GotoMeeting, Google Meet en meer.

 

Binnenkort verkrijgbaar

Nexboard N265 | 65 Inch Smartboard met ingebouwde camera en microfoons

Nexboard N275 | 75 Inch Smartboard met ingebouwde camera en microfoons

Nexboard N286 | 86 Inch Smartboard met ingebouwde camera en microfoons

Video afspelen

NexFone

IP, SIP, VOIP telefoons. Bent u op zoek naar de allerbeste IP-telefoon, SIP-telefoon of VOIP-telefoon. NEXVOO’s NexFone serie biedt een breed scala aan professionele telefoons.

Video afspelen

NexBar

Conferentiebars. De NexBar serie biedt ingebouwde 4K lenzen van 120 graden en brengt uw teams scherp in beeld, een reeks microfoons neemt de stemmen van deelnemers duidelijk op en biedt iedereen video en audio van studiokwaliteit.

Video afspelen

NexBoard

Interactieve whiteboards. Bent u op zoek naar een compleet interactief whiteboard met mogelijkheden voor dynamische lessen, presentaties en videoconferenties? De NexBoard serie biedt u een alles-in-één apparaat voor zakelijk of voor educatief gebruik tegen een betaalbare prijs.